Alles over autonoom worden

Gefeliciteerd, je wilt de eerste stappen ondernemen naar je autonomie. Dit is een proces dat velen, waaronder ik zelf, ben doorgegaan. Door de jaren heen is het steeds populairder geworden en daarbij hebben ook de juiste mensen hun tijd en energie samen gebracht om het voor iedereen toegankelijker te maken.

Autonoom worden is 100% gratis en moet voor iedereen gratis beschikbaar zijn. Op deze pagina vind je alle stappen die je neemt om autonoom te worden en alle uitleg daarbij.

Wil je liever begeleid worden in je proces naar autonoom worden, dan helpen wij jou graag. Check onze agenda voor lezingen en kijk in onze webshop voor hulp bij het invullen van alle documenten.

Stap 1 - Kennis nemen

Autonoom zijn, waarom?

Je wordt autonoom geboren en je wilt niet langer gedwongen worden om iets onethisch of onrechtmatigs te doen. Je wilt je vrijheid als levend mens terug.

Autonoom ben je, omdat je het niet eens bent met de onethische en corrupte keuzes van de overheid en instanties. Je bent er klaar mee dat “anderen” voor jou beslissen over jouw leven. Je wacht niet langer op een “held” die ons komt redden! Je bent of wordt autonoom, omdat je de wereld veilig wilt achterlaten voor volgende generaties.

Hoe word ik autonoom?

Autonoom ben je al, maar door indoctrinatie en intimidatie van de “persoon” zijn wij vergeten dat wij mens zijn. Hierdoor moeten wij opnieuw ervaren en leren hoe we onze vrijheid terug nemen en voor onszelf op komen.

Op onze website vindt je alle documenten en bijbehorende uitleg hoe je kosteloos jezelf bij alle instanties autonoom verklaard. Een levend mens van vlees en bloed.

Wat als ik autonoom ben?

Wanneer je alle stappen hebt doorlopen ben je op papier autonoom. Dit betekend dat je je eigen regels als mens bepaalt, zolang je een ander mens geen schade toebrengt. Wij, mensen, houden ons aan de mensenrechten.

We helpen elkaar, net zoals onze voorouders deden, en werken samen aan een vrije, autonome wereld.

Stap 2 - Documenten

Zodra je over genoeg kennis beschikt inzake autonomie, kun je beginnen aan je proces om autonoom te worden. Je doet dit door verschillende documenten in te vullen, zoals we toelichten via onderstaande link.