Autonoom worden

Gefeliciteerd, je wilt de eerste stappen ondernemen naar je autonomie. Dit is een proces welke vele, waaronder ik zelf, ben doorgegaan. Door de jaren heen is het steeds populairder geworden en daarbij hebben ook de juiste mensen hun tijd en energie samen gebracht om het voor iedereen toegankelijker te maken.

Autonoom worden is 100% gratis en zal voor iedereen gratis beschikbaar blijven. Op deze pagina vind je alle stappen die je kunt nemen om autonoom te worden en alle uitleg hierbij.

Wil je liever begeleid worden in je proces naar autonoom worden, dan helpen wij jou graag. Check onze agenda om een lezing bij te wonen of maak gebruik van onze invulservice te vinden in onze webshop.

Stap 1 - Kennis nemen

We raden iedereen aan om voor de eerste stap een lezing bij te wonen. Tijdens deze lezing geven we je ins en outs over het autonoom worden en zijn, op weg naar een vrij leven!

Stap 2 - Documenten

Zodra je genoeg kennis tot je hebt genomen over het autonoom zijn en worden, kan je beginnen aan je proces om daadwerkelijk autonoom te worden. Je doet dit door verschillende documenten in te vullen, zoals we toelichten via onderstaande link.

Stap 3 - Leven als autonoom

Het klinkt makkelijker dan het is. Je bent vanaf nu verantwoordelijk voor jouw eigen leven, jouw keuzes en beslissingen.

Je kunt aan onze Telegram groep deelnemen en ervaringen wisselen met anderen.

Ook kun je een lezing voor gevorderden volgen en zo leren hoe je omgaat met autonoom handelen.

Neem deel aan onze telegram groep!